Laden Activiteiten

« All Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Curling: finale

27 december 2015. 18:45 - 23:00

Wat is curling?
Curling is een strategische ijssport voor jong en oud. Twee teams van vier spelers gaan op de ijsbaan de strijd met elkaar aan. Typerend voor curling is de bezem. Door de bezem snel en met druk over de baan te vegen, ontstaat er wrijving en blijft je steen zo lang mogelijk in beweging. Breng zoveel mogelijk stenen van je team zo dicht mogelijk bij het centrum van de cirkels op de ijsbaan. Lukt het je team om de steen binnen de cirkel het dichtst bij het centrum te brengen? Dan wint je team.

Dit jaar zijn het 4 avonden waarop de ijskoude traditie met glijden en vegen, wordt voortgezet op het Winterfestijn in Elst. Golfbaan Landgoed Welderen verzorgt wederom in samenwerking met het Winterfestijn de organisatie en nodigt iedereen uit om hieraan deel te nemen. Nieuw dit jaar zijn de vlonders rondom de baan waardoor je de strijd van dichtbij kan aanschouwen, kom dus zeker kijken.

De curlingwedstrijden vinden plaats op dinsdag 15, vrijdag 18 en woensdag 23 december 2015. Tijdens deze avonden kunt u uw team kwalificeren voor de finale, waar gestreden wordt om de titel Curling-kampioen 2015. Deze finaledag wordt gehouden op zondag 27 december 2015.

Vanaf 18:45 uur worden de deelnemers ontvangen in het Winterfestijn café naast de schaatsbaan. De wedstrijden worden gespeeld van 19:00 uur tot 22:00 uur in teams van 3 tot maximaal 5 personen. U kunt een team vormen met bijvoorbeeld collega’s, vrienden of familie.
Strijd u mee om de felbegeerde titel Curling kampioen 2015? Kosten voor deelname bedragen slechts € 15,00 per team.

Graag zien we u verschijnen bij de curlingwedstrijd(en)!

DIRECT INSCHRIJVEN KLIK HIER

Wil je meer informatie over de curlingcompetitie? Mail naar j.jansen@welderen.nl

Gegevens

Datum:
27 december 2015
Tijd:
18:45 - 23:00
Activiteit Categorie:

Locatie

Dorpstraat
Dorpstraat
Elst,