Wie wordt het nieuwe gezicht van Winterfestijn Overbetuwe 2017-2018

Hét nieuwe gezicht; nieuw gezin:  van Winterfestijn Overbetuwe

Tijdens de 10e editie hebben we een oproep gedaan voor het leukste Wintergezin maar helaas door de last-minute afzeggingen moesten we de verkiezing afblazen. Eenmaal iedereen geïnformeerd dat de verkiezing niet door kon gaan en we er een gezellige feestavond van hebben gemaakt kwam het enige gezin dat zich niet had afgemeld gezellig een feestje met ons vieren. Zo gezellig dat we heel lief hebben gevraagd of zij dan toch het gezicht willen worden voor de 11e editie en we kregen volmondig JA te horen <3! Wij zijn heel benieuwd wat jullie van de foto vinden, wij zijn er in ieder geval heel blij mee.
Wij zijn afgelopen jaar op zoek gegaan naar het leukste, gezelligste winterse gezin in de Overbetuwe die ons gezicht in 2017 wil worden op billboards, Facebook, website, posters en al onze andere reclame-uitingen.  
Door Foto-an wordt een fotoshoot aan de familie aangeboden die de verkiezing wint.
Ken jij een leuk en gezellig gezin in de Overbetuwe ? Stuur een mail naar PR@winterfestijnoverbetuwe.nl.
Zet in de mail: waarom en vertel wat over dit gezin, en vergeet niet een foto toe te voegen!
Tip: De foto kan gemaakt worden onder de kerstboom, op een kerstmarkt of bedenk zelf iets winters. 

daphne500x500

Tijdens de 9e editie van het Winterfestijn is Daphne Harmsen tijdens een spannende verkiezingsavond verkozen tot Miss Winterfestijn Overbetuwe. Dit houdt in dat ze tijdens de 10e editie het gezicht zal zijn van het Winterfestijn. Er zijn professionele foto’s gemaakt die op deze site zichtbaar zijn. Houdt de website in de gaten want we’ll keep you posted!

 

Daphne

Daphne