Schaatslessen

In twee dagen leren schaatsen?

Voor de 10e keer vindt deze winter het Winterfestijn plaats. Dit jaar worden wederom professionele schaatslessen georganiseerd. Echt leren schaatsen midden op het dorpsplein. Je krijgt twee dagen achter elkaar les, van negen tot elf uur ’s morgens. Deze lessen worden verzorgd door schaatstrainingsgroep Exerceo.
Tijdens deze lessen is de ijsbaan exclusief beschikbaar voor de kinderen die les hebben. In twee dagen kunnen de kinderen van vrij aardig tot zeer goed leren schaatsen.

De kinderen krijgen les op de verhuurschaatsen. Ook is het mogelijk de eigen schaatsen mee te nemen (geen noren). De lessen zijn voor kinderen van 5 jaar tot ongeveer 11 jaar. Elke dag hebben ze na het eerste uur schaatsen ca 10 minuten pauze. Dan hebben de kinderen mooi de gelegenheid om, samen met hun ouders een kop warme chocolademelk te drinken in de horecagelegenheid naast de ijsbaan.

Je kunt je opgeven voor het weekend 17/18 december of voor de twee dagen 24 én 27 december van 9.00 tot 11.00 uur.   Prijs € 29,90

Wat krijg je tijdens de schaatslessen ?

* Totaal 4 uur schaatsles verspreid over 2 dagen

* deskundige instructeur

* schaatsen lenen

* entree ijsbaan

* ijsbaan exclusief voor de schaatsles

* certificaat bewijs van deelname aan de schaatslessen

Inschrijvingen voor de schaatslessen worden verzorgd door schaatstrainingsgroep Exerceo
Klik hier om in te schrijven.

Voor meer informatie  info@exerceo.nl

Met vriendelijke groet,

Team Winterfestijn Overbetuwe