AANMELDEN/INSCHRIJVEN 2019-2020 

RABOBANK ICEBYK EVENT 30 DECEMBER

Icebyk is een uitvinding van Steve Ellis.
Op 30 december tussen 11.00 en 14.00 uur zal het IceByk Event plaatsvinden. INSCHRIJVEN IS GESLOTEN, MAAR MELDT JE JE NÁ DE 2e RONDES KUNNEN WIJ TER PLEKKE KIJKEN WANNEER JE KIND MEE KAN DOEN. BETALEN KAN DAN CONTANT.

Icebyk /ijsfietsen zijn speciale fietsen met een band aan de voorzijde en ijzers aan de achterkant. Niet met spikes zoals je dat ziet met bij ijscrossen, want dat is voor kinderen niet bepaald veilig.  Het ijsfietsen is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Icebyken is voor vrijwel iedereen toegankelijk. Wij organiseren het voor de kids, maar ook volwassenen vinden het ontzettend leuk. Bovendien kunnen mensen met een beperking vaak prima icebyken. Het is een echte fun activiteit op het ijs: racen, driften, spelen of stoer cruisen.
Iedereen kan het doen op eigen niveau onder begeleiding van een professioneel begeleidingsteam.

Tijdens de 12e editie is er voor het eerst geicebyket op onze schaatsbaan. Klik hier voor foto’s.
Fietsen op het ijs? Dat gaat heel makkelijk met de ICEBYK. Voordat je het weet, ga je met je vrienden racen, driften, lachen en op het podium staan voor een selfie.

Er worden ronden van ca 15 minuten gereden met telkens 25 kids. Met wat pauzes en wisseling tussendoor kunnen er max 150 kids icebiken.
Aansluitend wordt nog een finale georganiseerd.

Lijkt je dit leuk? Meld je nu aan. Je kunt uit onderstaande tijdstippen kiezen. Je moet 15 minuten van tevoren aanwezig zijn.
De kosten bedragen: € 2,50 per kind.