Nog twee dagen en het zit er alweer op: de dertiende editie van Winterfestijn Overbetuwe. Met pijn in ons hart nemen we zondag aan het eind van de middag weer afscheid van ons zo geliefde schaatsbaan. En wat was het weer mooi. Heel veel schaatsende kinderen natuurlijk, want daar draait het festijn in essentie om. Maar er was nog zoveel meer.
De programmacommissie had weer een fantastisch programma in elkaar gedraaid. Met lekker veel livemuziek met William Smulders en Lieke Grey en met de te gekke coverband Van Zukke. Maar als vanouds ook de Hollandse avond, het curlen, een ochtend voor de ouderen van Tertzio en de populaire bingo’s. Nieuw dit jaar waren onder meer de Duitse avond (Oktoberfest) en het curlen voor de jeugd. Het laatste liep nog niet helemaal zoals we hadden gehoopt, maar alles heeft zijn tijd nodig om tot bloei te komen. Eigenwijs als we zijn gaan we dit volgend jaar gewoon weer doen!
Vandaag en morgen kun je nog even bij ons komen schaatsen. Vandaag (zaterdag) is de ijsbaan open tot 22.00 uur en morgen (zondag) van 10.00 tot 16.00 uur. Daarna moeten we echt gaan opruimen en afbouwen.