In twee dagen leren schaatsen?

Voor de 15e keer vindt deze winter het Winterfestijn plaats. Dit jaar worden wederom professionele schaatslessen georganiseerd. Écht leren schaatsen midden op het dorpsplein. Je krijgt twee dagen achter elkaar les, van negen tot elf uur ’s morgens. Deze lessen worden verzorgd door schaatstrainingsgroep Exerceo.
Tijdens deze lessen is de ijsbaan exclusief beschikbaar voor de kinderen die les hebben. In twee dagen kunnen de kinderen van vrij aardig tot zeer goed leren schaatsen.
Er is ieder jaar meer interesse in de schaatslessen dan dat er plaatsen zijn, als uw kinderen nu al goed kunnen schaatsen wilt u dan deze plaats vrijhouden voor kinderen die nog niet zo goed of nog niet kunnen schaatsen ?

De kinderen krijgen les op de huurschaatsen. Ook is het mogelijk de eigen schaatsen mee te nemen (geen noren). De lessen zijn voor kinderen van 5 jaar tot ongeveer 11 jaar. Elke dag hebben ze na het eerste uur schaatsen ca 10 minuten pauze. Dan hebben de kinderen mooi de gelegenheid om, samen met hun ouders een kop warme chocolademelk te drinken in de horecagelegenheid naast de ijsbaan.

De schaatslessen zijn twee dagen achter elkaar. Je kunt je opgeven voor 16 en 17 december óf 27 en 28 december. De lessen zijn van 9.00-11.00 uur.
De doelgroep is voor kinderen die nog niet óf nog niet zo goed kunnen schaatsen.

* Wij hanteren geen reserve en/of wachtlijsten. VOL = VOL Aanmelden kan vanaf 8 november as.  Er kan niet meer ingeschreven worden.

Voor meer informatie over de les info@exerceo.nl

Prijs € 40,00

Wat krijg je tijdens de schaatslessen ?

  • Totaal 4 uur schaatsles verspreid over 2 dagen
  • deskundige instructeur
  • schaatsen lenen
  • entree ijsbaan
  • ijsbaan exclusief voor de schaatsles
  • certificaat bewijs van deelname aan de schaatslessen

Schaatslessen