Sponsors

Steunt u ons ook dit jaar, de twaalfde editie?

Nu de twaalfde editie van het Winterfestijn er aan komt, mag je gerust spreken van een traditie die in Overbetuwe ontstaat! We verwachten gedurende drie weken weer zo’n 12.000 schaatsende bezoekers, maar uiteraard is het aantal veel groter wanneer je ook het bezoek aan het WinterfestijncafĆ© meerekent. Het Winterfestijn Overbetuwe is met haar brede aantrekkingskracht een niet meer weg te denken regionaal evenement!

Elk jaar hebben we het batig saldo van de exploitatie aangewend om bijdrage aan Stichting DOE (stichting dagtocht ouderen) te geven.

Afgelopen jaren hebben wij voor de realisatie van de ijsbaan mogen rekenen op een financiƫle ondersteuning van onze sponsoren. Ook dit jaar vragen wij uw steun. Meer dan de helft van de exploitatie genereert het festijn zelf, voor de rest zijn we afhankelijk van onze sponsoren, van u dus!

Hoe kunt u ons helpen? Hier treft u een overzicht van de diverse sponsormogelijkheden. Voor vragen of aanmelding kunt u contact opnemen per email via sponsoring@winterfestijnoverbetuwe.nl