WELDEREN CURLINGTOERNOOI – VOL 2023-2024

                     

Welderen Curlingcompetitie

Wat is curling?
Curling is een ijssport voor jong en oud. Twee teams gaan op de ijsbaan de strijd met elkaar aan. Breng de stenen van je team zo dicht mogelijk bij het centrum van de cirkel op de ijsbaan. Het team dat een steen het dichtst bij het centrum brengt wint.

Wanneer?

Je kunt je inschrijven voor één van de 5 voorrondes. Deze zijn op 18, 19, 21 en 27 december én 3 januari. De beste 3 teams van iedere avond gaan naar de halve finale op vrijdag 5 januari en daarna bij winst naar de finale op zaterdag 6 januari. 

Vanaf 18:30 uur is de ontvangst in het Winterfestijn café naast de schaatsbaan.  Start wedstrijden 19:00 uur. We spelen tot maximaal 22:00 uur.

Best verklede team

Iedere avond kiezen we het best verklede team! Kies je kleding bij het Winterfestijn, de feestdagen of bedenk iets ludieks.

 

Tijden:
Vanaf 18:30 uur worden de deelnemers ontvangen in het Winterfestijn café naast de schaatsbaan. De wedstrijden worden gespeeld van 19:00 uur tot 22:00 uur in teams van minimaal 3 tot maximaal 5 personen. Je kunt een team vormen met bijvoorbeeld collega’s, buren, vrienden of familie.

Aanmelden kan vanaf 1 november.  VOL! Aanmelden niet meer mogelijk!

Strijd jij mee om de felbegeerde titel Curling kampioen 2023-2024? Kosten voor deelname bedragen € 20,00 per team. Inschrijven en betalen kan alleen via de website. Zorg dat je je teamnaam, de namen van de teamleden en je contactinformatie bij de hand hebt.

LET OP: Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen mag je je team maar voor één avond inschrijven. Teamleden mogen maar bij één team meespelen.

Spelregels

Spelregels Welderen curlingcompetitie 23-2024 (PDF-formaat). We zien je graag bij de curlingwedstrijden!

Wil je meer informatie over de curlingcompetitie? Mail naar curlen@wfob.nl.

Aanmelden niet meer mogelijk! VOL