WELDEREN CURLINGTOERNOOI – AANMELDEN/INSCHRIJVEN 2022-2023 VOL

Wat is curling?
Curling is een strategische ijssport voor jong en oud. Twee teams van vijf spelers gaan op de ijsbaan de strijd met elkaar aan.
Breng zoveel mogelijk stenen van je team zo dicht mogelijk bij het centrum van de cirkels op de ijsbaan. Lukt het je team om de steen binnen de cirkel het dichtst bij het centrum te brengen? Dan wint je team.

Ook dit jaar zijn het weer 7 avonden waarop de ijskoude traditie met glijden en vegen wordt voortgezet op het Winterfestijn in Elst.

Hockeyclub Overbetuwe zorgt in samenwerking met het Winterfestijn voor de organisatie. We nodigen iedereen uit om hieraan deel te nemen. Ook dit jaar zijn er een aantal vlonders rondom de baan waardoor je de strijd van dichtbij kunt bekijken. Kom dus zeker langs om te kijken en de teams aan te moedigen!


Op de eerste 5 avonden (19-22-27-29 dec. en 2 jan.) zijn de voorronden waar je je met je team kunt kwalificeren voor de halve finale op woensdag 4 januari 2023. De finaledag wordt gehouden op vrijdag 6 januari 2023. Daar wordt gestreden om de titel Curling-kampioen 2022-2023.

Tijden:
Vanaf 18:30 uur worden de deelnemers ontvangen in het Winterfestijn café naast de schaatsbaan. De wedstrijden worden gespeeld van 19:00 uur tot 22:00 uur in teams van 3 tot maximaal 5 personen. Je kunt een team vormen met bijvoorbeeld collega’s, buren, vrienden, of familie.

Nieuw dit jaar: Iedere avond verkiezing van het best verklede team! Kies je kleding passend bij het winterfestijn of de feestdagen (kerst / oud en nieuw).

Strijd jij mee om de felbegeerde titel Curling kampioen 2022-2023?
Kosten voor deelname bedragen € 20,00 per team.

Spelregels Welderen curlingtoernooi 2022-2023 (PDF-formaat). We zien je graag bij de curlingwedstrijd(en)!

Wil je meer informatie over de curlingcompetitie? Mail naar curlen@wfob.nl.

 Schrijf u snel in want vol=vol.