Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk in de samenleving en dat geldt ook voor het Winterfestijn. Zonder vrijwilligers zijn wij nergens en heeft het Winterfestijn geen bestaansrecht. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die een handje willen helpen. Op de baan, achter de bar, als BHV’er. Zin om te helpen?

Hoe meld je je aan?
Ga naar het Inzetrooster en log in met je mailadres en wachtwoord.
Kies voor ‘logingegevens opvragen’ als je deze niet meer weet.

Is je mailadres nog niet bekend bij ons? Geef dan je voor- en achternaam en telefoonnummer door via vrijwilligers@wfob.nl. Dan maken wij een inlog voor je en kun je je daarna aanmelden voor een of meerdere diensten voor het Winterfestijn.

Wil je een bardienst draaien?
Voor het draaien van bardiensten moet je 18 jaar of ouder zijn en een IVA-certificaat hebben. Hiermee tonen wij bij de gemeente aan dat onze barmedewerkers gecertificeerd zijn om alcohol te schenken. Ben je al in het bezit van een IVA-certificaat? Mail dan een foto van het certificaat naar horeca@wfob.nl. Wil je je inschrijven voor een bardienst maar heb je nog geen certificaat? Maak dan de toets via E-learning ‘Verantwoord alcohol schenken’ – NOCNSF. Dit duurt circa. 10 minuten.

Maatschappelijke stage
De stages lopen via Lyceum Elst en Het Westeraam.